Forn de Pa | Cafeteria

FORN DE PA ARTESÀ & CAFETERIA

Benvinguts al nostre forn de pa artesanal i cafeteria, on la tradició es troba amb la passió des de 1956. El nostre pa, elaborat amb una fermentació llarga, captura sabors autèntics. A més, la nostra cafeteria ofereix una exquisida selecció de cafès especials i pastes artesanes. Amb dues ubicacions, et convidem a gaudir dels nostres productes frescos i deliciosos en un ambient acollidor. Vine i descobreix la nostra excel·lència culinària.

SERAFÍ

La història del Serafí comença el 1956 amb l’obertura del nostre forn, seguit posteriorment pel Saló de Te anomenat el Dolç del Serafí. La nostra ubicació és incomparable: situats just davant de la majestuosa Catedral Romànica de la Seu d’Urgell, et convidem a gaudir d’un entorn excepcional mentre gaudeixes d’un bon esmorzar.

EL MOS

Benvinguts a El Mos, situat al costat de l’institut. Amb dues àmplies sales i dues terrasses, t’oferim un espai perfecte tant per estudiar com per gaudir dels nostres productes. Durant els migdies i les nits, transformem el nostre espai en un acollidor restaurant japonès anomenat Mosicopa.

SEGUEIX-NOS A